Hoop en vrees, lokale bijeenkomst Haren

Lokale themabijeenkomst hoop en vrees in Haren, speciaal bedoeld voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten.

Programma

Naast het landelijke congres in Amersfoort organiseert BVN dit jaar voor het eerst, in samenwerking met IPSO en regionaal betrokkenen, lokale bijeenkomsten in heel Nederland. Onderdeel van het programma is de vertoning van de korte film 'Het boek is nog niet uit...'. In deze film vertellen drie vrouwen met uitgezaaide borstkanker openhartig hoe zij hun leven invulling geven, waar ze tegenaan lopen, aankijken tegen de eindigheid van hun leven. Verder staat de bijeenkomst vooral in het teken van ontmoeting en het delen van elkaars ervaringen, het bespreken en uitwisselen rondom problemen en andere situaties waar lotgenoten ook mee kampen. Met name op sociaal emotioneel gebied, maar ook andere onderwerpen zoals 'werk' kunnen ter sprake komen.

18:00 inloop 

18:30 opening start film 

19:00 in gesprek met elkaar, onder leiding van Marten Disberg 

20:00 afronding / einde programma / uitloop / rondleiding 

21:00 sluiting

Op de avond zal er een tafel/stand zijn, waarop informatie van BVN, Pink Ribbon en IPSO te vinden is.

Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van een serie bijeenkomsten voor mensen met uitgezaaide borstkanker. Kijk hier voor meer informatie. 

Kosten

€ 5,-  Exclusief consumpties. Consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar in dit psycho-oncologisch centrum.

Contact

Marie-Louise van de Hoef

Datum

woensdag, 28 oktober, 2015 - 18:00 tot 21:00 uur

Locatie

POC Het behouden huys
363A Rijksstraatweg
9752 CH Haren
050 406 2400