Hoop en vrees, lokale bijeenkomst Nieuw-Vennep

Lokale themabijeenkomst hoop en vrees in Nieuw-Vennep, speciaal bedoeld voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten.

Programma

Naast het landelijke congres in Amersfoort organiseert BVN dit jaar voor het eerst, in samenwerking met IPSO en regionaal betrokkenen, lokale bijeenkomsten in heel Nederland. Onderdeel van het programma is de vertoning van de korte film 'Het boek is nog niet uit...'. In deze film vertellen drie vrouwen met uitgezaaide borstkanker openhartig hoe zij hun leven invulling geven, waar ze tegenaan lopen, aankijken tegen de eindigheid van hun leven. Verder staat de bijeenkomst vooral in het teken van ontmoeting en het delen van elkaars ervaringen, het bespreken en uitwisselen rondom problemen en andere situaties waar lotgenoten ook mee kampen. Met name op sociaal emotioneel gebied, maar ook andere onderwerpen zoals 'werk' kunnen ter sprake komen.

Tijden

13:00 inloop

13:30 opening start film 

14:00 in gesprek met elkaar, onder leiding van  Hanneli Lantink van IDC

15:30 einde programma / uitloop / rondleiding 

16:00 sluiting

Op de middag zal er een tafel/stand zijn, waarop informatie van BVN, Pink Ribbon en IPSO te vinden is.

De andere lokale bijeenkomsten vinden plaats in HarenRoosendaalOmmen en Weert. De landelijke congresdag vindt plaats op 10 oktober in Amersfoort.

Kosten 

€ 5,-  Exclusief consumpties. Consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar in het inloophuis.

Contact

Marie-Louise van der Hoef

Datum

maandag, 12 oktober, 2015 - 13:00 tot 16:00 uur

Locatie

Nieuw-Vennep
Eugenie Previnaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep
0252 680 233