Landelijke dag over de impact van kanker op het gezin

Stichting Langs De Zijlijn organiseert jaarlijks een landelijke dag over de impact van kanker op een gezin in de Meerpaal te Dronten. Een dag waarop alle kinderen, (groot)ouders, hulpverleners, vrijwilligers en andere betrokkenen welkom zijn om verschillende lezingen, workshops en activiteiten bij te wonen.

‘De kinderen staan op een positieve manier deze middag centraal. Voor hen is er een superleuk programma met geweldige workshops, onder leiding van een aantal Bekende Nederlanders en Jochem van Gelder als dagvoorzitter. Voor de volwassenen is er een interessant programma met o.a. Femke van der Laan, vrouw van Eberhard van der Laan, die vertelt over de impact van kanker op hun gezin.

De spectaculaire opening wordt verzorgd door dansgroep Avant Garde (winnaar van tv dansprogramma Battle on the dancefloor & Time to Dance). De middag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Emma Heesters, bekend van o.a. Beste zangers en 1,8 miljoen volgers op YouTube!

Alle kinderen ontvangen een goodiebag. Kosten bedragen 9,50 euro per persoon inclusief 2 consumpties en iets lekkers. Kijk op de website van Stichting Langs De Zijlijn voor de workshops en het programma.

Contact

Ingeborg Lups-Dijkema
06-23278981

Datum

zaterdag, 30 oktober, 2021 - 13:00 uur

Locatie

De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX Dronten