Conferentie Ik leef met uitgezaaide borstkanker

Een conferentie in het MUMC+ in Maastricht voor mensen met uitgezaaide borstkanker én hun partner/naasten. Een initiatief van Drs. Thea Thuijls MSc (1959 - 2017) - tevens ervaringsdeskundige en patient advocate bij BVN - en prof. dr. Vivianne Tjan-Heijnen, met medewerking van BVN. De focus ligt op positief lotgenotencontact enerzijds en nieuwe kennis en informatie anderzijds. Het doel is dat de bezoekers aan het einde van de dag terugkijken op een opbouwende en kennisrijke dag.

Naast het verstrekken van informatie is de dag ook bedoeld om mensen met elkaar in contact te laten komen en ervaringen te laten uitwisselen. Tijdens het tweede gedeelte van het programma zijn er workshops en ronde tafelgesprekken onder leiding van verpleegkundigen, een psycholoog en ervaringsdeskundigen. 

Je kunt de conferentie ook live volgen 

Meer informatie en aanmelden: https://www.mumc.nl/actueel/agenda/ik-leef-met-uitgezaaide-borstkanker

 

Datum en locatie
Zaterdag 28 oktober, 10.30-17.00 uur
Maastricht UMC+
Greepzaal en Terras 4e verdieping
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

Route in het Maastricht UMC+

Congressecretariaat
Secretariaat Oncologiecentrum Maastricht UMC+, tel. 043 - 38 76 140.

Doelgroep
Het programma is bedoeld voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten. We willen de bijeenkomst kleinschalig houden. Daarom is het aantal deelnemers gemaximeerd op 150.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk tot en met 21 oktober 2017. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is gratis. Wel willen we vragen om bij verhindering dit direct per mail aan ons door te geven. We kunnen de plek dan namelijk aan iemand anders geven.

Livestream
Als je niet aanwezig kan zijn op de dag zelf, dan kun je het informatieve gedeelte van de dag live volgen via www.mumc.nl/ik-leef. Je kunt hier tevens vragen stellen, die ook live besproken zullen worden.

Ik leef! Met uitgezaaide borstkanker wordt mogelijk gemaakt door:
Maastricht UMC+, GROW – School for Oncology and Developmental Biology van de Universiteit Maastricht, de Borstkankervereniging Nederland BVN, en de firma's AstraZeneca, Norvartis, Pfizer en Roche.

Contact

Secretariaat Oncologiecentrum Maastricht UMC+,
043 - 38 76 140

Datum

zaterdag, 28 oktober, 2017

Locatie

MUMC+
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

Bijlagen