Aanmelden

Heeft u zelf inhoud die u aan de hulpwijzer toe wilt voegen? Dat kan via dit formulier.

Forum

Besloten Facebookgroep Borstkanker Lotgenoten

De groep is opgezet in 2012 door Josette Pletsers. Wij steunen elkaar bij goed en slecht nieuws, met een lach en een traan. SAMEN STAAN WE STERK.

Besloten Facebookgroep Borstreconstructie van eigen weefsel

Nederlandstalige groep voor lotgenoten die een borstreconstuctie met eigen weefselflap willen of hebben ondergaan. Niet enkel een prothese met aanvullende lipofilling. Dus een borstreconstructie waarbij een weefselflap uit buik, rug, dij of billen wordt gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van diepflap, LD flap, of lipofilling.

Besloten Facebookgroep BRCA en CHEK2 NL en BE

Deze groep is voor Nederlandse en Belgische vrouwen die een familiaire of erfelijke aanleg hebben voor borst- en eierstokkanker. 

De Amazones

De Amazones is een site voor jonge vrouwen die borstkanker hebben (gehad). Naast lotgenoten zijn ook andere betrokkenen en geïnteresseerden actief op deze site.

Kanker.nl Forum Borstkanker

Deze groep is voor iedereen die geraakt is door Borstkanker: patiënten, naasten, maar ook zorgverleners. Binnen deze groep kun je vragen stellen en kennis en ervaringen delen als het gaat om alle soorten borstkanker. 

Mammarosa

Mammarosa biedt informatie - in diverse talen - over borstkanker voor migranten en allochtone vrouwen in Nederland.

Samen Veerkrachtig

Samen Veerkrachtig is een online en offline community voor mensen die langdurig ziek zijn of (deels) arbeidsongeschikt. Als je te maken krijgt met een arbeidsbeperking kan dat behoorlijke gevolgen hebben en komen er veel vragen op je af. In Samen Veerkrachtig helpen we elkaar bij het vinden van antwoorden. Zo komen we samen tot nuttige informatie, tips of een slimme aanpak. Je kan je vraag ook stellen aan een ErvaringsDeskundige, een ED. Die heeft het zelf allemaal al een keer meegemaakt. Samen Veerkrachtig organiseert Koffietafels door heel het land waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in levende lijve.