Retraite voor jongvolwassenen met kanker

Je bent in de bloei van je leven, volop bezig met leven en dan trekt de diagnose kanker plots aan de handrem. Je leven staat op zijn kop, er komt zoveel op je af en vaak is er weinig tijd voor contact met jezelf. Om je heen leven je leeftijdgenoten op volle toeren door en je bent veelal omringd door oudere medepatiënten. Naast levensvragen, kunnen ook slaapproblemen, pijn, vermoeidheid, stresssymptomen, angst en zorgen over de toekomst thema's zijn waar je tegenaan loopt. Kom naar de meerdaagse retraite voor jongvolwassen met kanker van de Hof van Kairos.

Een retraite op de Hof van Kairos betekent meditatie- en aandachtsoefeningen, op jezelf zijn, wandelingen door de natuur, uitwisseling met anderen, zorg voor het lichaam in de vorm van massages en lekker eten. Ben je eraan toe om een paar dagen écht voor jezelf te zorgen en hernieuwde energie op te doen?

Kosten zijn naar draagkracht 200 euro, 300 euro of 400 euro. Deze bedragen zijn inclusief verblijf op een eenpersoonskamer, programma en lekkere vegetarische maaltijden waarin rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen. Als deze bijdrage te hoog is voor jou, dan is sponsoring mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Hof van Kairos. Kijk voor meer informatie op hun website.

Contact

Ria Hengeveld
0543-563763

Datum

maandag, 12 oktober, 2020 tot donderdag, 15 oktober, 2020

Locatie

De Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107 AD Winterswijk - Kotten
0543-563763