Buddy bijeenkomst Vermoeidheid

Dit is de derde buddy bijeenkomst die in het teken staat van elkaar leren kennen en luisteren naar elkaars verhalen. De bedoeling is onderling contacten leggen zodat je naar behoefte ook buiten het ziekenhuis een 'buddy' hebt. Dit keer is het thema van de bijeenkomst 'Vermoeidheid'.

Op maandag 20 mei wordt de derde bijeenkomst voor patiënten met (voorstadium) borstkanker gehouden in het Flevoziekenhuis te Almere. De bijeenkomst vindt plaats op de 1e etage, route 88, vergaderruimte 2 van 10.30 tot 12.00 uur. Links van de receptie in de hal de trap op, rechtsaf, 1e links aan het einde van de gang. De bijeenkomsten staan in het teken van elkaar leren kennen en luisteren naar elkaars verhalen. Het is de bedoeling onderling contacten te leggen zodat je naar behoefte ook buiten het ziekenhuis een ‘buddy’ hebt. De bijeenkomst heeft het thema 'Vermoeidheid'.

Tijdens de afgelopen bijeenkomsten kwam veel naar voren. Ongeloof over dat het echt over jou gaat als je net gehoord hebt dat je kanker hebt, vragen over de behandelingen, de invloed van de omgeving, de al dan niet bestaande keuzes in het behandelproces, het herstel, het zwarte gat na de behandelingen als je weer “beter” bent en ook als je verder gaat in de wetenschap dat je uitzaaiingen hebt. Gevoelens die er zijn in al die fases. Vragen rondom werk en ziek melden. Er was grote behoefte om te delen. Echt samen sterker! Ben je nog niet eerder geweest? Geen probleem, je mag altijd aansluiten.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar buddygroepmammacare@flevoziekenhuis.nl

Contact

Wijnanda, Karin, Jolanda en Annemarieken

Datum

maandag, 20 mei, 2019 - 10:30 tot 12:00 uur

Locatie

Flevoziekenhuis
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
036-8688888