Workshop aromatherapie

Iedereen heeft wel eens gehoord van aromatherapie, maar niet iedereen weet wat aromatherapie is. De meeste mensen denken bij aromatherapie aan lekkere geurtjes. En dat klopt! Maar het is veel breder dan dat.

Zo worden essentiële/ etherische oliën al jaren toegepast voor cosmetische doeleinden, worden ze gebruikt als smaakstoffen in de voedingsindustrie en worden ze gebruikt bij de ondersteuning van verschillende therapeutische doeleinden in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Maar wat is aromatherapie nu eigenlijk? Waar komen essentiële oliën vandaan? En hoe kunnen de etherische oliën je gezondheid lichamelijk en geestelijk ondersteunen?

Deze kennis wil ik graag met jullie delen tijdens een workshop aromatherapie. In deze workshop gaan we een bruisend badzout met etherische olie en een etherische olieroller maken. Deze producten neem je samen met heel veel kennis over de aromatherapie mee naar huis om zo fijn thuis nog na te kunnen genieten.

Ik ben werkzaam als anesthesie medewerkster en in mijn vrije tijd heb ik de opleiding tot herborist (deskundige op het gebied van geneeskrachtige planten) en de opleiding tot aromatherapeut bij de NHBO gevolgd en deze afgerond met een examen. Ik vind het erg leuk om mijn kennis over de aromatherapie te delen met anderen belangstellende en daarom organiseer ik deze workshop voor mijn lotgenoten.

Groetjes Mireille van der Wolk

In verband met een maximaal aantal deelnemers, vragen wij u voor de workshop op te geven via mail: bvn.edewageningen@gmail.com.

Contact

Miranda van der Meulen

Datum

woensdag, 19 februari, 2020 - 19:30 tot 21:30 uur

Locatie

Ziekenhuis Gelderse Vallei bestemming 181
Willy Brandtlaan 10
6716 RP Ede