Workshop ‘Menoproof, meer rust en energie’

Als je een heftige tijd achter de rug hebt en borstkanker hebt overleefd wil je niets liever dan dat alles weer gewoon is. Je wil die periode zo snel mogelijk achter je laten. Maar zo simpel is het vaak niet. Want al die overgangsklachten maken het onmogelijk om dat te vergeten.

Moeite met slapen, concentratieverlies, opvliegers, pijn bij het vrijen, stijve gewrichten en een kort lontje hebben, zijn slechts een aantal verschijnselen die je kunt ervaren als je in de overgang bent. Dat je hoofd een andere kant op wil dan je lichaam frustreert je misschien nog wel het meeste.

In deze workshop zul je merken dat de overgang echt geen frustratie hoeft te zijn. Goede informatie en inzicht kunnen je helpen om beter te ontspannen en te herstellen. Zo ga je leren dat door stress overgangsklachten juist verergeren. Je krijgt adviezen mee zodat je met meer rust en energie de dag kunt doorkomen.

Michelle van Iersel, Care for Women specialiste vertelt je deze avond alles dat je wilt weten over de overgang en geeft je praktische tips op het gebied van leefstijlaanpassingen om de de lichamelijke en psychische veranderingen beter aan te kunnen.

Na de workshop is er gelegenheid om de prachtige collectie van  Amoena-borstprothese bh’s van dichtbij te bekijken. Lucette Vermeijden, huidtherapeute en eigenaar van Nazorg Borstkanker is aanwezig om al jouw vragen, ook over het nazorgtraject en de diensten van NZBK, te beantwoorden.

Wil jij erbij zijn of ken je iemand die hier misschien interesse in heeft?

Meld je dan aan voor deze unieke (Valentijns)avond.

  • Dinsdag 14 februari 2018
  • 19.30-21.30 uur
  • Wilheminapark 28, 2012 KC Haarlem
  • We vragen een kleine bijdrage van €5,00 p.p.
  • Aanmelden via info@zoedwilhelminapark.nl

Contact

Michelle van Iersel
06 25144820

Datum

woensdag, 14 februari, 2018 - 19:30 tot 21:30 uur

Locatie

Wilheminapark 28
2012 KC Haarlem