Zang Retraite "Zingen met hart en ziel"

"De zang retraite bij de Hof van Kairos was een cadeau. Even kon ik pas op de plaats maken na een heel onrustige tijd. Mariejan Van Oort gaf met haar programma van samen zingen, mediteren, luisteren en overdenken een waardevolle invulling aan deze dagen. De plaats, De Hof, is een bijzondere plaats; prettige kamers, lekker eten, liefdevolle aandacht in een bijzondere omgeving. Na dit fijne weekend voelde ik me opgeladen. Ik kan er weer tegenaan."

Dagen om tot rust te komen, je hart uit te zingen en de vreugde van samen zingen te ervaren. Stil staan bij: Waar ben ik nu en wat is er nodig? Wat vraagt aandacht, zorg, bemoediging of troost? Vier dagen om je te laven aan de gastvrijheid van de Hof, de schoonheid van het landschap en de ontmoetingen met 'mede-reizigers'. Ervaren hoe troostend, steunend en inspirerend de afwisseling is van rust, bezinning en expressie. Zangervaring is niet nodig. Je bent welkom met jouw unieke stem.

De zangretraite begint dinsdag 9 juli om 11.00 uur en eindigt vrijdag 12 juli om 11.00 uur. De workshop wordt verzorgd door Mariejan van Oort (1955). Zij is zangeres, stemdocente en psychosynthese-gids, en gebruikt stem/zang en lied in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Lange tijd is zij als therapeutisch stemdocente verbonden geweest aan het koor Zingen voor je Leven Amersfoort van de Stichting Kanker in Beeld.

Info over inhoud retraite Mariejan van Oort: www.demuzen.com

Opgave bij Ria Hengeveld, www.hofvankairos.nl, 0543-563763

De kosten voor deelname zijn naar draagkracht en worden gesponsord door Stichting Roparun.

Contact

Ria Hengeveld
0543-563763

Datum

dinsdag, 9 juli, 2019 - 11:00 uur tot vrijdag, 12 juli, 2019 - 11:00 uur

Locatie

De Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107 AD Winterswijk
0543-563763