Op deze pagina vind je een overzicht van uiteenlopende activiteiten die in heel Nederland worden georganiseerd voor (ex)borstkankerpatiënten of mensen die erfelijk belast zijn. Rechts op deze pagina kun je een thema of provincie selecteren. Activiteiten die door actieve leden van Borstkankervereniging Nederland (BVN) worden georganiseerd, herken je aan het B-actief logo. Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws rondom borstkanker? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Wil jij een activiteit aanmelden voor deze agenda? Vul dan dit formulier in! Actieve leden van BVN kunnen dit formulier ook gebruiken om een B- actief activiteit aan te melden.

Agenda borstkanker

zaterdag, 5 oktober 2019 | 11:00 tot 17:15 uur

De vijfde editie van het Borstkankersymposium opent op 5 oktober weer haar deuren voor iedereen die te maken heeft (gehad) met borstkanker. Met extra aandacht voor partners en het gezin. Van patiënten voor patiënten. Meer dan 20 sprekers staan voor je klaar

Doorn
zaterdag, 26 oktober 2019 | 11:00 tot 14:00 uur

Tijdens de S&T is het mogelijk alle borstreconstructiemogelijkheden te bekijken en met lotgenoten in contact te komen.

Bilthoven
dinsdag, 5 november 2019 | 09:30 tot 17:30 uur

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Dat geldt misschien nog wel meer voor iemand die ernstig ziek wordt. De Stichting Nationale Kanker en Werk Dag organiseert een jaarlijkse dag voor iedereen die in relatie tot werk geconfronteerd wordt met kanker.

Doorn