Retraite bij kanker 'Herbronnen'

Ben je toe aan een paar dagen gevuld met rust, zingeving, goed voor jezelf zorgen en hernieuwde energie opdoen? Lees dan snel verder.

“De dagen voelden als een warm bad. Er is een stilte die er gewoon mag zijn en waar ik alsmaar naar verlangde. Even geen zorg voor anderen. Er wordt voor mij gezorgd… Wat een paradijs. Ik ben tot inzichten gekomen die ik diep van binnen als had, maar door angst overschaduwd werden. Wat lucht dit op. Ik voel vertrouwen, wat het leven ook geeft.”

De algemene retraite bij kanker heet ‘Herbronnen’. Dit verwijst naar de uitnodiging om letterlijk en figuurlijk tot rust te komen, te luisteren naar jezelf en te ervaren wat jou kan ondersteunen bij het hernieuwen en hervinden van levenskracht en levenszin. De retraite heeft een (4-daags) basisprogramma (20 t/m 23 september). De dagen zijn vormgegeven vanuit rust, ruimte en verstilling. In de ochtend, namiddag en avond zijn er gezamenlijke momenten van meditatie en aandachtoefeningen. In het programma is er eigen ruimte, waarin je deel kunt nemen aan een stille wandeling en gemasseerd kunt worden. Je verblijft in een mooi verzorgde, eigen kamer. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes van de Hof van Kairos, waaronder het atelier met een houtkachel en uitzicht op de velden.

Kosten deelname: Ja, naar draagkracht

https://hofvankairos.nl/retraite-bij-kanker/retraite-bij-kanker-herbronnen/

Contact

Ria Hengeveld
0543-563763

Datum

maandag, 15 november, 2021 - 00:00 uur
maandag, 20 september, 2021 - 00:00 uur

Locatie

De Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107AD Winterswijk-Kotten
0543-563763